Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Produkter & Tjänster

Samtalspaket

Sektor

Företagstjänster

Samtalspaket

Interoutes samtalspaket är ett bra sätt att kontrollera och sänka samtalskostnaderna. Vi erbjuder två samtalspaket där samtal till de vanligaste destinationerna ingår och ytterligare ett paket för mer exotiska destionationer. är det enkelt att hantera och förutse utgifter. För att göra det riktigt enkelt går det att köpa båda paketen online.
 

Samtalspaket A

från €2.50 för 120 samtalsminuter/månad till över 45 länder, samt samtal till mobila nätverk i 11 olika länder.
 

Samtalspaket B

från €0.085/minut till mobila nätverk i 100 länder, samt nummerserier till ytterligare 85 länder.
 
Dessutom är InterouteOne kvalificerat av Microsoft för att arbeta med Microsoft Office Communications Server 2007 R2 och Microsoft Lync Server 2010. InterouteOne är en nätverksbaserad lösning vilket innebär att ingen ytterligare utrustning krävs och genom att använda sig av vår registrering online tar det mindre än tio minuter att aktivera tjänsten.

 

Testa gratis Lägg i kundvagnen