Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Interoute One

Interoute One är vår VoiP-lösning för företag och en viktig del av Interoutes produktportfölj, Unified Communications. Det är en VoIP-lösning för företag som erbjuder kunden lägre kostnad, ökad produktivitet och enkel integrering till existerande röstinfrastruktur på vår kommunikationsplattform.

Interoute är en kvalificerad Microsoft Communicator och Lync-partner i arbetet för ökad personalproduktivitet. Vi erbjuder enkel prissättning och möjligheten att välja mellan två VoIP-samtalspaket. Interoute erbjuder även ett fast pris för konferenstjänster med möjlighet att ringa lokalsamtal i över 40 länder. Unified Communications är ett naturligt anslutningsalternativ eftersom värdet på kundernas nätverk ökar. Vi erbjuder en gratis provperiod av Business VoIP på www.interouteone.com

Testa gratis

 

 

Interoutes SIP Trunking-tjänst möjliggör för kunder att dra nytta av fördelarna med Lync genom lägre kommunikationskostnader och enkel installation av telefoniinfrastuktur. Interoute One kommer att vara värdefullt för Lync-användare med kontor spridda runt om i Europa. 

- Yancey Smith, Produktdirektör, Microsoft Lync