Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Microsoft Lync Server 2010 och SIP Trunking

Microsoft Lync Server 2010 logoMicrosoft har återigen kvalificerat Interoute som den första europeiska leverantören som stöder deras senaste kommunikationsserver, Microsoft® Lync™ Server 2010, som erbjuder säker enhetlig kommunikation i affärsklass som kan driftsättas som ett kostnadseffektivt alternativ till PBX.  Företag som vill utöka enhetlig kommunikation utanför kontoret kan använda Interoutes SIP-trunkering och VoIP-produkter. Microsoft Lync Server 2010 är byggd för att vara en enda plattform som kan förbättra, utöka och till och med ersätta traditionella system och IP PBX-system.

Enkel prissättning och högkvalitativa samtalstjänster

Genom att ansluta Microsoft Communication Servers till Interoutes europeiska nätverk via SIP-trunking kan företag övergå direkt till Unified Communiation (UC) och VoIP med Interoute One, utan att investera i svåra och dyra migreringsprojekt. Interoute samtalspaket gör det enkelt för företag att förutse sina kommunikationskostnader genom att välja något av de samtalspaket som erbjuds. Microsofts prissätning i kombination med Interoutes samtalspaket täcker samtal till över hälften av alla länder i världen samtidigt som det går snabbt och enkelt att konfigurera för alla användare.
 

Komplett samtalslösning

Microsoft Lync Server 2010 stöder samtalsfunktioner som att svara, vidarebefordra, överföra, vänta, dirigera och parkera. Det går att utöka dessa funktioner utanför kontoret via säker internetåtkomst utan att behöva använda en VPN-anslutning.
 

Enkelt att driftsätta och hantera

Microsoft Lync Server 2010 är ett säkert och pålitligt system som fungerar tillsammans med Active Directory, Microsoft Exchange Server och Microsoft SharePoint-teknik. Systemet använder Microsofts hanteringsverktyg för att underlätta driften och sänka ägandekostnaden. Interoperabilitet med existerande system möjliggör smidigare användning och distribution. 
 

Testa gratis   Lägg i varukorgen