Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Telefonkonferens

Interoutes telefonkonferens är enkel och kostnadseffektiv. Den erbjuder existerande telefonkunder ytterligare kostnadsbesparing och produktivitetsfördelar. Tjänsten erbjuder även nya kunder ett enkelt och fördelaktigt sätt att testa Interoutes telefonlösningsmöjligheter som en outsourcad konferenslösning.

Nu har våra kunder möjlighet att hålla konferenssamtal med upp till 50 deltagare per konferens och kapacitet att hålla flera konferenser samtidigt. Administrationen görs via Interoute Ones webbportal och telefonnummer finns tillgängliga i flera länder i Europa och i USA. Den outsourcade konferenstjänsten ett naturligt tillägg till Interoute One.

Ladda ner vårt produktblad om Telefonkonferens

 

Testa gratis  Lägg i varukorgen