Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Videokonferens som tjänst - Video as a Service (VaaS)

Interoutes Videokonferens som tjänst (VaaS) erbjuder mycket mer än bara den fysiska utrustningen som behövs för att genomföra en videokonferens. Det är en helhetslösning som försäkrar att din övergång till videomöten ger företaget alla fördelar utan krångliga IT-lösningar.

Video as a Service är en komplett visuell kommunikationslösning med knivskarp bild och minimal fördröjning, ansluten till Interoutes HD-nätverk. Tjänsten inkluderar installation, set-up och en rad olika supporttjänster. Med  Video as a Service kan vi ta över hanteringen av maskinvaran ute hos kund och även övervakningen av molnbaserade videobryggor.

 

Varför Interoute?

Interoute är en kombination av Europas största visuella kommunikationsleverantör och Europas största och mest avancerade digitala nätverksoperatör och kan därför leverera fördelaktiga lösningar till kunder över hela världen. Interoute är en kvalificerad partner till de två största leverantörerna Cisco och Polycom, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga kundfördelar.
 

Med Interoutes videokonferens som tjänst får du:

HD-video med hög kvalitet och pålitlighet via Interoutes internationella nätverk. Alla våra videotjänster stöds med end-to-end SLA och dedikerade team av IT-specialister.
 
Säker skalbarhet – utöka ditt videokonferensanvändande med integrering av externa IP- och ISDN-användare via säkra gateways och support för PC-klienter, inklusive Microsoft Lync.
 
Redundans – Interoute VaaS är en säker tjänst baserad (hosted) i säkra datacenter. Det skyddar mot vanliga fel och problem som är ofta inträffar i dedikerade lösningar.
 
Enkelhet – fullständigt övervakad tjänst inklusive integrering av företagets adressbok – Klicka - välja ett namn och ring upp.
 

Interoute förbättrar videotjänsten ytterligare med:

  • En fullständigt end-to-end-lösning från konsultation och installation till pågående service.
  • Konsultation
  • Host-baserade videokonferenser.
  • Fjärrövervakning och kontroll
  • Rapport- och övervakningstjänster.
  • Dygnet runt-support från en kvalificerad partner till Cisco, Polycom och Microsoft.
  • Videocoach och användarsupport för förbättrad användning och högre avkastning.