Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Företagstjänster

Vi äger nätverket som driver Europas digitala ekonomi

Vår lösning heter Unified ICT. Vi skapar och hanterar hela företagets ICT-infrastruktur som tjänst från en säker och integrerad nätverksplattform, vilket ger låga kostnader och bästa möjliga prestanda och effektivitet. Målet är att förenkla leverans och hantering av ICT-infrastrukturen och att göra den så flexibel som möjligt. På så sätt kan kunden alltid skräddarsy och anpassa sitt urval av tjänster efter behoven i sin verksamhet – så ofta som det behövs, utan onödiga kostnader.Vårt sätt att arbeta bygger på att företag i allmänhet inte vill gå över till en helt outsourcad modell på en gång. Därför låter vi våra kunder välja en tjänst i taget efter behov, och alla tjänster kan integreras med varandra så att lösningen successivt växer fram i takt med verksamheten.