Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Hosting

Interoute's Unified Computing Services

Vi har förenklat leverans och administration av ICT-infrastruktur och gjort tjänsten mer flexibel. Nu kan du använda det serverutrymme och de  tjänster som ditt företag behöver.

  • Molntjänster – Vårt prisbelönta Virtuella Datacenter (VDC) är inbyggt i Interoutes nätverk och erbjuder en skalbar molnserver och lagringslösning som kan konfigureras som ett privat eller offentligt moln.
  • Applikation Management - Interoute Application Management har erbjudit Enterprise Application Managed Services i över 10 år, utvecklat och byggt en unik molnplattform. Många kunder använder vår portfölj med Managed Application Services. Den är driftsatt via vår molnplattform och gör det enklare att fokusera på företagets verksamhetsmål.
  • Managed Hosting - Du kan outsourca hela eller delar av din infrastruktur till oss och använda vår plattform för att skapa programmiljöer. 
  • Datacenter - Ger utökad täckning av hanterade molntjänster till företag över hela Europa. Interoutes datacenter följer strikta kvalitetsstandarder, erbjuder flera säkerhets- och redundanslager, och ger dataskydd och maximal upptid för viktiga företagsapplikationer.