Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Application Management

2012 UKOUG winner award logo

Interoute Application Management (IAM), en del av Interoute gruppen, är en premiumtjänst inom Applikationer, Molntjänster och infrastruktur- lösningar för företag och oberoende programvaruleverantörer. Våra säkra och pålitliga datacenter, beprövade tillämpning och säkerhets- expertis ger oss möjlighet att tillhandahålla en portfölj bestående av hosting- och platslösningar som ger stora kostnadsbesparingar inom IT och teknikinvesteringar. Erfarenhet av bland annat Oracle, SQL och MySQL, försäkrar att våra kunder kan generera maximal avkastning på sin ICT-investering.

Säkerheten och stabiliteten inom vårt egna nätverk möjliggör kundanpassade och kostnadseffektiva molnlösningar där vi levererar molnbaserade applikationslösningar med expertis från en världsledande leverantör.

Läs mer om Interoutes Application Management eller kontakta oss