Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

IT-säkerhet

Kompromissa med säkerheten och du kompromissar med hela ditt företag

Vi skyddar våra kunders nätverk med Interoutes säkerhetstjänster

Tekniken förändrar människors sätt att arbeta. Företag är nu mer mobila och uppkopplade än någonsin och stöds av nya innovationer såsom molntjänster, e-handel, trådlösa nätverk, webbapplikationer, onlinefildelning och videokonferenser. Alla dessa innovationer ger stora möjligheter och fördelar för företag av alla storlekar – men innebär också fler risker.

Se upp för dumsnålhet! Cyberbrott orsakar skador för miljardbelopp för företag över hela världen, och nya hot dyker upp hela tiden. Det gäller att säkra sin organisation utan att spränga budgeten. Och det kan Interoute hjälpa till med.

Interoute förstår att nätverkssäkerhet innebär komplexa utmaningar för de flesta storföretag och myndigheter. För att få ett tillräckligt bra skydd krävs ofta ansenliga investeringar i personal och utrustning. Det finns inte heller någon enskild produkt som skyddar mot alla slags angrepp.

Interoute erbjuder en säkerhetslösning i flera lager:

  • DDoS lösingar – Nätverksbaserad begränsning av eventuella DDoS-attacker, oavsett var någonstans du befinner dig i Interoutes nätverk
  • Brandväggar – En hanterad nästa generations brandvägg i nätverket med
  • Intrångsskydd – En hanterad tjänst som skyddar kunderna genom paketinspektion och blockering av skadlig programvara
  • Innehållsfiltrering – Filtrering av innehåll i epost och webbkommunikation för att förhindra vektorattacker

Alla säkerhetstjänster från Interoute ger kunderna samma insyn och insikt i det som händer i säkerhetssystemet som om de skulle skött det själva.