Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Managed Hosting

Unified ComputingInteroute är en av Europas ledande leverantörer av hosting-tjänster. Vi erbjuder våra kunder en konfigurerad plattform som uppfyller deras krav, samtidigt som vi erbjuder optimal prestanda.

I en värld med konvergerade tjänster och snabba transaktionerär underhåll och tillgänglighet av infrastruktur en oerhört viktig del för våra kunder. Driftsavbrott kan innebära allvarliga följder för den dagliga företagsverksamheten.

Våra hosting-tjänster använder därför bara toppmoderna övervakningssystem som förhindrar avbrott och försäkrar kontinuitet i verksamheten. Servrarna hanteras i säkra och kontrollerade miljöer där fokus ligger på pålitlighet och stabilitet. Vår tjänsteportföljinkluderar avancerade antiviruskontroller såväl som fullständig säkerhetskopiering och lagring för att skydda din information.

Vårt ingengörsteam arbetar kontinuerligt med våra kunder för att möta deras behov och se till att vi uppfyller de krav som ställs på oss som leverantör. De driftar maskinvaran, operativsystemen och de applikationer som plattformen kräver. De ansvarar även för att säkerställa en att tillgängligheten alltid är på topp samt att våra kunders plattformar anpassas efter behov och eventuella förändringar i affärsverksamheten.

De främsta hosting-tjänsterna i Interoutes portfölj:

AttachmentSize
Interoute Managed Hosting432.79 KB