Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Lagring och Backup

Interoute erbjuder lagrings- och backup-tjänster genom våra datacenter, som följer strikta säkerhetsstandarder och är certifierade enligt ISO  7001, ISAE 3402 och PCI DSS. Våra expertteam bevakar tjänsterna dygnet runt så att kunden kan vara trygg med att data som krävs för deras mest kritiska företagsapplikationer är i säkra händer. 
 
Interoute tillhandahåller ett stort utbud av lagringsmöjligheter, med  både"delade" och "dedikerade" plattformar, för att tillgodose de varierande kraven på prestanda, kapacitet  och budget – från otroligt högpresterande solid state discs (SSD) till kostnadseffektiv SATA-lagringsteknik.
 
För ökad pålitlighet och effektivitet erbjuder Interoute följande lagringsfunktioner:
  • Data Snapshots – skapar säkerhetskopior av ögonblicksbilder på ett par sekunder, som tar upp minimalt med lagringsutrymme och kan återställas under olika delar av dagen, inklusive varje timme.
  • Datareplikering – data kan replikeras över Interoutes nätverk till ett sekundärt lagringssystem i ett annat datacenter i Europa. Det möjliggör att tjänster blir nåbara om något skulle inträffa på den primära anläggningen.
  • Test- och utvecklingskopior – skapar direkta och utrymmeseffektiva kopior av produktionsdata för test- och utvecklingssyfte, utan att kompromissa med prestandan i produktionsdatan. 
  • De-duplicering av data – tar bort dubbla kopior av data vilket ökar diskutrymmet och sänker bandbreddskostnaden förknippad med lagring och överföring av data över nätverket.

 

Dedikerad Lagring

Interoute kan, med hjälp av branschledande teknikleverantörer, erbjuda flexibla NAS- och SAN-lösningar. Kundanpassade plattformar kan driftsättas för att efterleva specifika regelverk och prestandabehov.

AttachmentSize
Managed Hosting Lagring415.91 KB