Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Servrar & Virtualisering

Interoutes servertjänst erbjuder en kostnadseffektiv, pålitlig och säker lösning för våra kunders affärskritiska applikationer. Detta oavsett driftsättning på en dedikerad maskinvara, en privat molnlösning eller i ett moln med delad infrastruktur.

Interoute förvarar servrarna i ett företagsklassat datacenter helt integrerat i ett fiberoptiskt nätverk. Det här gör det möjligt för användaren att använda stor bandbreddskapacitet (till internet eller privat nätverk) och ger ökad kapacitet över hela Europa. Servrarna underhålls och övervakas dygnet runt, året om av Interoute eget team. 

 

Dedikerade Servrar

Med Interoutes dedikerade hosting får du en plattform med den stabilitet och prestanda som krävs för att driva dina affärskritiska applikationer så smärtfritt som möjligt. Vi kan erbjuda servrar byggda med standardiserad utrustning eller alternativ för anpassad programvara när det krävs. 
 

Virtuella Servrar

Interoute erbjuder flera olika virtuella tjänster tillgängliga inom en delad eller privat infrastruktur eller en kombination av båda.
  • Virtuella servrar - Virtuella servrar levereras via resurser från en delad infrastruktur av processorer, minne och lagring i molnet. Den här tjänsten erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som gör det möjligt för kunder att erhålla virtuella servrar, brandväggar och lagring från en virtuell plattform i Interoutes Europeiska nätverk. Alla virtuella enheter är konfigurerade för att erbjuda bästa tillgänglighet. I händelse av maskinvarufel startar servern om automatiskt på en alternativ enhet, vilket innebär att servern aldrig ligger nere oavsett applikation.
  • Privat moln - För lösningar där det krävs ytterligare säkerhet och pålitlighet kan Interoute erbjuda lösningar i ett privat moln. Den här tjänsten ger stor teknisk flexibilitet och prestanda. Interoute erbjuder ett dedikerat kluster av virtuella servrar och datalagringsmöjligheter vilket kan utökas efter kundens önskemål. I det här klustret kan virtuella maskiner driftsättas i alla konfigurationer inom infrastrukturens och programvarans begränsningar.
  • Integrerade och dedikerade virtuella servrar - Interoute erbjuder alternativet att integrera dedikerade och virtuella tjänster i en enda lösning för att kunna dra nytta av fördelarna med båda infrastrukturerna. Det här gör det möjligt för företag att utnyttja fördelarna med virtuella tjänster, såsom minskad CAPEX, förenklade uppgraderingar, enkel expansion och dynamisk prestanda, samtidigt som de får den stabila prestandan och hållbara infrastruktur för de funktioner där en dedikerad server är bättre lämpad.
 

Våra partners

HP partner logo

vmware partner - enterprise solution provider logo

Microsoft Gold Certified Partner logo

redhat advanced partner logo