Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Kommunikationslösningar

Interoutes IT- och kommunikationslösningar har visat sig vara attraktiva för företag som söker en skalbar, säker och obegränsad lösning. Till vår plattform kan företag koppla video-voice-, data- och hostingtjänster samtidigt som den ger stöd åt service providers med krav på hög kapacitet och internationell räckvidd inom transit och infrastruktur

Interoute är en pionjär inom Unified Communication (UC), och var den första europeiska serviceleverantören som erbjöd SIP-trunkering för Microsoft OCS 2009 och för Microsoft Lync 2010. Interoute fortsätter med sina innovationer och förvärvade Visual Conference Group (VCG) i mars 2011, och har nu fullt driftade videokonferenstjänster och telepresencetjänster i sin Unified ICT-portfölj.

Vårt europeiska nätverk hanterar en miljard VoIP-minuter varje månad för tjänsteleverantörer och företagskunder och ansluter 126 städer i 29 länder. 

Besök vår sida för Videokonferens för att läsa mer om de fördelar våra tjänster har att erbjuda. 

Eller testa InterouteOne kostandsfritt - fria nätsamtal, kostandskontroll och samtalspaket. Ingen hårdvara behöver installeras och du kan testa fördelarna med våra VoIP-tjänster.

I Interoutes kommunikationslösningar ingår: