Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Nätverkstjänster

 

Interoutes Unified Connectivity (UConn) är en revolution inom nätverkstjänster som förenklar implementeringen av dina anslutningar. UConn är Interoutes plattform för nätverkstjänster som levererar alla typer av tjänster över olika anslutningsmetoder, vilket gör det möjligt för dig att ansluta till personer, platser och databaser hur du vill.

 

 

Unified Connectivity

 
UConn ligger till grund för nätverkstjänster som Ethernet VPN, MPLS VPN och Internettjänster. Med Interoutes ICT kan du enkelt lägga till våra tjänster inom Kommunikation (VoIP och videolösningar) och ansluta till våra tjänster inom Hosting (Managed Hosting, Molntjänster samt ett Virtuellt Datacenter).
 
Genom att separera de tjänsterna från den fysiska anslutningen får du en flexibel lösning där du kan anpassa tjänstemixen efter eget IT-behov och inte efter telekombranschens 3-åriga försäljningscykel.