Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Operatörs- och infrastrukturtjänster

Interoute har nätverket som kopplar samman Europa

Interoute erbjuder ett brett utbud av tjänster till våra operatörskunder, både övervakade och outsourcade tjänster, som bygger på vårt internationella nät. Vårt nät kopplar samman 126 städer i 29 länder och omfattar 24 stadsnät (MAN – Metropolitan Area Network) i Europa och 10 landfästen under vatten.

Vi förbättrar hela tiden Interoutes nät, uppgraderar tekniken, utökar räckvidden och accelererar driftsättningen. Vi använder våra erfarenheter och expertkunskaper och uppfyller kundernas nätbehov snabbare än vad de kan göra själva.

 

Utmärkelser

Capacity Vinnare - Best pan-European Wholesale carrier

WCA Finalist - Best Cloud Wholesale Carrier