Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Bli vår partner

"Interoutes partners hjälper till att skapa mervärde, intäkter och innovation för våra företagskunder. Vi hjälper våra partners att sälja tjänster genom Interoutes nätverk vilket tillåter dem att utnyttja räckvidden och kärnkompetensen i vårt nätverk, som en del av sina egna erbjudanden."

Gareth Williams, CEO på Interoute

Registrera dig här för att bli en Interoute IT-partner eller skicka ett email till vårt partnerteam.

 

 

Partnerfördelar:
  • Minska ROI genom inbäddade Interoute-tjänster (White Label/API)
  • Bygg upp din mervärdestjänst på toppen av vårt nätverk
  • Bygg dina applikationer i Europas största moln
  • Påskynda försäljningscykeln
  • Öka räckvidden med vår internationella kapacitet

Expandera dina tjänster och skapa mervärde genom att bli partner med Interoute.

Vårt mål är att underlätta samarbetet mellan dig och dina kunder genom att ge dig åtkomst till våra kärntillgångar, resurser, den kunskap och information som du behöver för att utveckla, marknadsföra och distribuera relevanta IT-lösningar och erbjuda innovativa tjänster. Vårt egna nätverk sträcker sig längre och kopplar samman fler länder än någon annan. 

Att välja en partner handlar mer om än bara nätverkskapacitet – det handlar även om att hitta någon som du kan lita på. Vi inser att våra partner anförtror oss sitt rykte, därför använder varje stort telekomföretag vårt nätverk. Vi på Interoute har vill bygga en tjänst och en infrastrukturplattform som möter våra partners behov.

Vi hanterar vårt nätverk från hjärtat av Europa samtidigt som vi hanterar våra nätverk lokalt via 21 hubbar spridda över hela kontinenten.

 

Några av våra partners

Advantive logo AVIVA logo De Telecom Adviseur logo MyNet Internet Solutions logo

Plantronics logo

Unisys logo

Wortell logo

Winvision lggo