Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Tjänster för Bandwidth

Interoutes nätverk är till större delen byggt av helägd fiber och kanaler vilket ger Interoute total kontroll över alla tjänster. Det består av över 60 000 km fiber, sträcker sig över 100 städer, 29 länder (inklusive Förenade arabemiraten, Ryssland, Turkiet och USA), 21 stadsnätverk (Metropolitan Area Networks, MAN) och omfattar över 200 platser.

Som grund används Corning G.655-fiber som är ett nätverk byggt för att klara dagens optiska DWDM-krav. Lägg till en avancerad SDH-nätverksplattform och du har den perfekta teknikplattformen som stöder alla dina kommunikationsbehov.