Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Ethernet Services

Vi inser att rätt Ethernet WAN är viktigt för ditt företag. Du behöver en leverantör som ger dig den mest säkra, flexibla och kostnadseffektiva lösningen så att du kan tillgodose ditt företags specifika behov idag och i framtiden.

Interoute använder världens vanligaste LAN-lösning och skapar, med hjälp av teknik i proffsklass, en rad Ethernet-tjänster som klarar alla dina WAN-krav.

Vår omfattande Ethernet-portfölj baseras på SDH, Wavelengts eller MPLS och levereras över vårt omfattande helägda nätverk, med anslutning som sträcker sig mellan 2 Mbit/s till 10 Gbit/s.

 

Ethernet-tjänster

Kontroll är avgörande – därför låter vi dig fatta besluten. Våra Ethernet-tjänster finns tillgängliga över hela vårt nätverk med anslutning som sträcker sig mellan 2 MB och 10 GB. Du kan även välja mellan ett antal leveransalternativ som skyddade eller oskyddade och Point-to-Point eller Point-to-Multipoint. Du kan även välja att hantera kretsarna själv eller låta oss ta hand om det. Våra utvecklingstekniker kommer att arbeta med dig för att skapa en lösning som passar dina behov.
 
Genom att använda Ethernet över SDH, wavelengts och MPLS, kan vi erbjuda tjänster som uppfyller dina krav på både pris- och servicenivå samtidigt som vi erbjuder både fasta och användningsbaserade kostnadsmodeller.
 
Genom att leverera tjänster i ett protokoll som stöds av de flesta LAN erbjuder Interoutes Ethernet-lösning bättre utnyttjande av existerande infrastruktur för anslutning till WAN.
 
Med Interoute behöver du bara ta inkrementellt genomflöde vid behov, utan att betala för kapacitetssteg som kanske inte används fullt ut under en tid. Med vårt bursting-alternativ kan du enkelt uppfylla kraven vid tillfälligt ökad bandbredd utan att utöka grundanvändandet i ditt avtal.
 
Om kretsen är viktig för ditt företag kan vi erbjuda fullt skydd genom att installera en mångdirigerad säkerhetskrets.