Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Operatörstjänster

Interoutes portfölj med Unified transport innehåller modern teknik och erbjuder den mest avancerade telekommunikationen mellan över 126 städer i 29 länder spridda över fyra kontinenter. Interoutes nätverksplattform med 70 000 km av fiber utvecklas hela tiden för att möta våra kunders krav och ger extra kraft åt vårt serviceerbjudande.

Interoutes nätverk är en fundamental byggsten i Europas ICT-värdekedja. Varje etablerad operatör i Europa använder Interoutes operatörstjänster.

Portföljen innehåller tjänster inom: SvartfiberBandwidthEthernetWavelength och IP Transit.

Några av de största fördelarna som våra kunder har när de väljer en enhetlig transportjänst:

  • Nätverksägarskap försäkrar kontroll av varje komponent som påverkar kundupplevelsen.
  • Den största räckvidden i Europa – vi erbjuder anslutningar till stora affärsområden i Europa och gateways till Nordamerika, Asien och Afrika.
  • Obegränsad skalbarhet ger nätverket morgondagens bandbreddskrav.
  • Ett finmaskigt nätverk som erbjuder valfrihet vad gäller geografisk routing och kortare back-up vägar.
AttachmentSize
Operatörstjänster1.53 MB