Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Samtalstjänster - Service Provider

Interoute Service Provider erbjuder röstkommunikation i operatörsklass för att hjälpa dig nå dina kunder och leverantörer. Interoute har legat i utvecklingens framkant sedan 2003 och vårt Virtual Voice Network används av världens ledande operatörer. Oavsett avstånd och teknik så sköter vi dina kopplingar snabbt och effektivt. 

 

Främsta fördelar:
  • Snabb sammankoppling
  • Samtalsstyrning
  • PaaS-prissättning
  • Onlinehantering

 

Interoutes Virtual Voice Network (VVN)

VVN är en partitionerad switchplattform som distribueras via Interoutes nätverk. VVN ger dig en avancerad och flexibel lösning på dina nätverksbehov tack vare ledande röstomkopplingsleverantörer, mediaportaler, Session Border Controller och Interoutes administrationsprogram.  
 
VVN erbjuder röstplattform som tjänst - en äkta molntjänst innan ordet ens fanns. VVN debiteras månadsvis baserat på antalet portar (samtalskapacitet) vilket gör att inga stora investeringar behöver göras tidigt och kostnaderna springer inte ifrån intäkterna. Eftersom det går snabbt att öppna fler portar innebär Interoutes VVN-tjänst en röstplattform med låg risk och snabb marknadsanpassning som ger dig flexibiliteten att snabbt reagera på kundernas behov. Med VVN har du hjälp av Interoutes omfattande nätverk för att nå leverantörer och kunder snabbt, i operatörsneutrala datahallar eller via kretsar. Till skillnad från andra samtalsleverantörer är Interoutes VVN inte kopplat till andra rösttjänster från Interoute, vilket gör att du fritt kan välja mellan olika leverantörer.
 
VVN-plattformen distribueras genom Interoutes nätverk och har en arkitektur som är mycket motståndskraftig och skalbar upp till miljardtals röstminuter i månaden. Med Interoutes VVN kan du skapa ett perfekt nätverk med låg latens och hög tillgänglighet, där den kapacitet du behöver är reserverad för dig.