Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

IP transit för Service Providers

Interoutes IP-transittjänster innehåller flexibla möjligheter som fungerar över vårt interna IPv4-/IPv6 IP-nätverk som är det största IP-nätverket i Europa idag med högst kapacitet och med tätast anslutningar.

Interoute är en medlem av världens 20 största internetbörsmarknader och dirigerar kundtrafik så direkt som möjligt och levererar alltid hög prestanda. Dessutom har vi alltid flera ursprungliga anslutningar som gör det möjligt att erbjuda hållbar prestanda på en internationell basis.

Kombinera kraften i vårt IP-nätverk, skalbarheten och åtkomsten, pålitligheten och stabiliteten med servicefunktionerna och få en förstklassig IP-service.

Vi erbjuder två IP Transit-tjänster:

  • Interoute Global Transit - En tjänst som dirigerar överföringar till alla Internet-destinationer
  • Interoute Euro Transit – En tjänst som dirigerar överföring av Interoutes direktkunder och kollegor.