Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Outsourcing av Nätverk

Network Outsourcing Services imageInteroutes omfattande nätverk gör det möjligt för oss att erbjuda design och driftslösningar för företag som vill ha europeisk täckning utan de driftskostnader som en sådan distribution medför.

Vår portfölj med outsourcade nätverkslösningar är särskilt designad för att ge dig en startpunkt där du bättre kan förstå möjligheterna där Interoute kan hjälpa dig att öka ditt företags nätverksdistribution. Vi inser att dina krav är unika – därför ligger fokus på flexibilitet och erfarenhet. Vi kan även erbjuda konsulttjänster för produktuppsättningar, juridisk rådgivning och rådgivning om driftsättning av tillgångar. För många lösningar finns det ett färdigt nätverk med säljpersonal som kan användas för att sälja din nätverksdriftsättning. Alla alternativ är möjliga, allt du behöver göra är att bygga den lösning som passar ditt företag.

En outsourcad portfölj som balanserar flexibilitet med viktiga ägandeskapsfördelar, kapacitet och minska tid till marknad.

  • Låter operatörer expandera till nya platser snabbt och effektivt samtidigt som riskerna minimeras.
  • Interoutes undervattenslösningar gör det möjligt för operatörer i en annan region att få åtkomst till Europas mest avancerade nästa generations nätverk.
  • Använd Interoutes kunskaper och erfarenhet för att bygga och hantera nätverk.
AttachmentSize
Operatörstjänster1.53 MB