Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Wavelength

När du ansluter dig till Interoutes nätverk, ansluter du dig till ett unikt nätverk som används av i stort sett alla stora telekommunikationsföretag i Europa. Det består av över 60 000 km fiber, sträcker sig över 100 städer, 29 länder (inklusive Förenade arabemiraten, Ryssland, Turkiet och USA), 21 stadsnätverk (Metropolitan Area Networks, MAN) och omfattar över 200 platser. Som grund används Corning G.655 fibre och det är ett nätverk byggt för dagens operatörers optiska DWDM-krav.

Våra tjänster inom Wavelength ger dig anslutning till Europas stora och kommande affärscenter. Våra nätverk täcker in alla viktiga städer i Västeuropa och det omfattar alla stora Östeuropeiska affärscenter, ansluter Europa till New York och Mellanöstern.
 
Vår wavelength-tjänst erbjuder snabb bandbredd till fler städer än någon annan leverantör, och ansluter direkt till ett stort antal leverantörshotell över hela vårt europeiska nätverk – idag det tätaste och snabbast växande nätverket i Europa.
 
Tekniken som stöder nätverket har designats för att klara den snabbt utvecklande telekommunikationsmiljön. Vi använder existerande operatörstekniker som Dense Wave Division Multiplexing (DWDM) och de senaste fotonikintegrerade kretsarna. Nätverket är designat att klara framtida optiska tekniker och högre servicelager.