Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Interoutes Virtuella Datacenter

Interoutes virtuella datacenter är inbyggt i ett nätverk, och är en flexibel, skalbar och behovsanpassad molnserver och lagringslösning som kan konfigureras som antingen ett privat eller publikt moln.

Testa tjänsten kostnadsfritt.

Främsta fördelarna med VDC:
  • Skalbar och flexibel
  • VPN-integrerad
  • Gratis trafik in och ut
  • Mycket hög säkerhet

 

Vad är Interoutes Virtuella Datacenter?

Interoutes Virtuella datacenter (VDC) erbjuder företag Infrastructure as a service (IaaS) , och innefattar behovsanpassade molntjänster, lagring och applikationer integrerade i kärnan av din IT-infrastruktur. VDC (Virtuellt datacenter) är den första molnbaserade tjänsten som kan utvecklas för att motsvara företagens samtliga behov för sina privata, publika eller hybrida moln.

VDC är specifikt inriktat på att möta de krav som ställs på företagens ICT-lösningar genom att fokusera på de framgångsfaktorer som är viktiga för en IT-chef när företag ska välja mellan att bygga ett privat moln eller köpa ett publikt.

Säkerhet – inbyggt i Interoutes MPLS-nätverk och kan på så vis erbjuda den höga IT-säkerhet som krävs för företags privata nätverk.

Compliance – Interoute har det största nätverket med full kontroll och ägarskap över sina egna anläggningar i Europa, och kan på så sätt försäkra att kontroll av plats att plats och åtkomst motsvarar dina krav.

Flytta data kostnadsfritt mellan VDC-zoner -Vi debiterar dig inte för flytt eller migration av data mellan våra VDC zoner i Geneve, Berlin, Paris, Amsterdam och London. Du kan till och med flytta data kostnadsfritt mellan dina VPN- och VDC-sajter och det publika nätet.

Integrering – eftersom vi använder välbeprövad nätverksteknologi istället för att bygga en separat datamiljö, kan Interoutes VDC användas för att antingen utöka din webbnärvaro eller utöka din interna IT-struktur i företaget.

Arkitektur – Baserad på öppna standarder som säkerställer att Interoute kan vara i framkant när tekniken förändras, och alltid erbjuda förstklassig service.

Helt automatiserat - Du kan börja använda VDC redan idag genom att prova VDC kostnadsfritt eller beställa direkt online.