Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Videokonferens

video services animation

Videokonferens i HD-kvalitet

För att ditt företag ska kunna utnyttja alla fördelar med mötet, måste videokonferensen hålla hög kvalitet och HD-video måste ha ett HD-nätverk för att kunna leverera just den höga kvaliteten.

Vi erbjuder ett stort utbud av videokonferensutrustning i HD, från fullt integrerade system till rumbaserade, skrivbordsbaserade eller datorbaserade klienter. Tack vare Interoutes HD-nätverk, kan videotjänster levereras med knivskarpa bilder till all videoutrustning som vi installerar, ställer in och driftar åt dig. Det här innebär även att vi kan sköta hela tjänsten åt dig, från videoutrustning och support till nätverket som det körs på.

Interoute är en kombination av Europas största visuella kommunikationsleverantör och Europas största och mest avancerade digitala nätverksoperatör och kan därför leverera fördelaktiga lösningar till kunder över hela världen. Interoute är en kvalificerad partner till de två största leverantörerna Cisco och Polycom, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga kundfördelar.

Video as a Service (VaaS) - en helheltslösning för videokonferens

Videokonferens som tjänst är mycket mer än bara videokonferens. Video as a Service (VaaS) är en fullständigt driftad visuell kommunikationslösning, komplett med högkapacitetsanslutning från Interoutes nätverk. Den innehåller installation, montering och en rad olika supportjänster. Läs mer >

 

Läs mer om tre områden där videokonferens gör skillnad:

small save money icon small productivity icon small environment icon
Spara pengar Produktivitet Miljö
Res mindre och spara pengar

Snabbare beslutsvägar och 
effektivare projektledning

Minska koldioxidutsläppen