Om Interoute

about-us

Branschsektor

industry-sectors

Företagstjänster

Förenkla leverans och hantering av dina ICT-tjänster. Vi erbjuder flexibla, behovsanpassade tjänster som förändras i takt med ditt företags behov.

Operatörstjänster

Ta del av det störta och mest avancerade fibernätverk som erbjuder de bästa telekom- och colocationtjänsterna över hela Europa mer därtill.

Partnerprogram

Det är vår målsättning av skapa en länk mellan dig och dina kunder genom att tillhandahålla resurser, kunskap och information som du i din tur behöver för att utveckla och leverera innovativa IT-lösningar. 

Virtuell Colocation

En kostnadseffektiv Infrastructure as a Service (IaaS) från Interoutes europeiska nätverk. 

Interoute Virtual Data Centre (VDC) gör att du kan ha kontroll på din IT-infrastruktur samtidigt som du minskar kostnaderna för lokaler, elektricitet, utrymme och installationer. Med samlokalisering känner du dig lugn i molnet. Och eftersom du har tillgång till Interoutes nätverk får du fem VDC:er till priset av ett!

Fördelar med Colocation
  • Nätverkskontroll
  • Skalbarhet
  • Val av VDC-zoner
  • Behovsstyrd betalningsmodell för rabatterade paket
  • Helt anpassningsbart
  • Paneuropeiskt MPLS-aktiverat IP-moln
  • Inga bandbreddskostnader för att flytta information i Interoute-nätverket

 

All den kontroll, säkerhet och skalbarhet som man kan förvänta sig från fysisk colocation

 

Varför använda Interoute VDC?

Skapa en riktig datacentermiljö och spara in på installationstid och kostnader jämfört med fysiska installationer. Med VDC kan IT-ansvariga beställa en samlokaliserad anläggning som fungerar exakt som en fysisk. Med virtuella datacenter kan man exakt specificera hur stor kapacitet man ska ha, och fördela den till resp. maskin, ända ner till minsta disk- och processornivå. Det är inte bara det att du kan specialanpassa kapaciteten – du kan också göra det i realtid så att du bara använder det du behöver när du behöver det, och det på Europas mest sofistikerade IP-nätverk.

Flexibelt och säkert

Välj på vilken av våra fem VDC-zoner som du vill placera ditt företags värdefulla information. Alla zonerna är lagrade på prisbelönta Tier 3 ISAE 3402-, ISO 27001- och PCI-DSS-datacenter.

Därifrån kan du enkelt välja och föra över information till andra platser, utan extra kostnad.